Myrorna second hand i Boländerna (Uppsala)

01.02.2019

Jag besökte i höstas Myrornas butik i Boländerna i Uppsala. Redan tidigare hade jag besökt Myrornas butik i city, men blev ganska besviken över deras klädutbud. Myrorna i Boländerna var dock en helt annan historia. För det första är butiken otroligt välsorterad och fräsch. Jag tror att det är extra viktigt för just second hand-marknaden att ha rent och snyggt i butikerna, just för att göra den typen av konsumtion mer attraktiv. Här har helt klart Myrorna lyckats bra i sin butik.

Likt de flesta av Myrornas butiker som jag har besökt har även denna ett relativt blandat sortiment; köksprylar, böcker och kläder. Jag kikade främst på klädavdelningen, då jag var ute efter en kjol och skjorta. Tyvärr fann jag ingen kjol som jag var intresserad av, men däremot fann jag två skjortor som jag valde att köpa från Gant respektive Tommy Hilfiger. Jag betalade 110 kr per skjorta, vilket jag helt klart var nöjd med.

Nackdelen med butiken i Boländerna är att den ligger lite off, men det är helt klart värt att besöka om man bor i Uppsala eller är i närheten. Det finns dessutom ytterligare en second hand-butik i Boländerna så vitt jag vet.