ORGANIC AND VEGAN SKIN CARE FROM MARINA MIRACLE

Jag köpte tidigt i höstas ansiktsoljor från det norska märket Marina Miracle när jag besökte butiken Paradiset i Stockholm. Ansiktsoljan vid namn Argan Night Serum köpte jag för första gången under 2017 och jag älskar den verkligen. Jag skulle helt klart säga att det är det bästa serumet jag någonsin testat. Den gör min hud så mjuk och ger ett härligt glow. Jag tenderar också att få väldigt torr hud under vintermånaderna (även under sommaren, för att vara helt ärlig), men det här serumet exfolierar huden samtidigt som den återfuktar, vilket gör att huden inte alls är lika torr längre.

Marina Miracle Argan Night Serum

Som jag nämnde är detta en av mina absoluta favoritprodukter till ansiktet. Den är helt fantastisk. Den exfolierar huden, då den innehåller syra, vilket är underbart för min hud som brukar bli så fnarlig och eländig under vintern. Jag brukar smörja in ansiktet när huden är lätt fuktad och verkligen massera in oljan. Eftersom jag har så torr hud kan jag ta en hel del olja, vilket är härligt speciellt nu under vintern. Min hud i ansiktet är inte förtjust i att exfolieras med korn eller liknande, utan det är gärna just syra som uppskattas.

Marina Miracle Herbal Face Oil

Den andra oljan som jag testat är en olja som ska användas under dagen, vilket innebär att jag smort in ansiktet med den på morgonen efter att jag har duschat. Även om jag inte upplever den här oljan som lika magisk som Argan Night Serum, så återfuktar den också huden på ett trevligt sätt. Den är ganska fet upplever jag, vilket är ett plus om man tar torr hud.

Så vitt jag förstod så är produkterna både ekologiska och veganska, vilket verkligen är ett plus.